Friday 2 March 2012

Welcome - Diecast Rally Movie


- Türkçe metin bu renk ve biçemdedir.
- English text is in this font and colour.




Welcome the great show from Assano. The dreams come true and your diecast model car will get alive. Then we will have a lot to talk about.

Assano'nun buyuk sovuna hosgeldiniz. Ruyalariniz gercek oldu ve diecast model arabanız canlandı. Bundan boyle uzerinde konusacagımız cok sey var.

In this video;
Subaru Impreza, Montecarlo Rally 2000, driven by Richard Burns, made by Del Prado.
Fiat 131 Mirafiori Abarth, Catalunya Rally 1979, driven by Fernandes, made by J Specialist Models.
and my rally diorama with mud and gravel.

1/43 Del Prado Subaru Impreza WRC, 2000 Montecarlo, Richard Burns, Dirty, Stage Effected, toprak ralli,



Please consider this as a first day gift, mini show from 1/43 Subaru Impreza and Fiat 131 Abarth, and do not hesitate to express your thought and feeling.

Lutfen bunu bir ilk gun hediyesi olarak kabul edin, 1/43 Subaru Impreza ve Fiat 131 Abarth'ın mini sovunu, ve duygu ve dusuncelerinizi icinize atmayın.


Until next time,
Regards,

Tekrar gorusene kadar,
Saygilarimla,

Hasan Gulseren

Black & White Bosphorus, Istanbul Boğazı, Boğaziçi, 1958 Chevrolet, 1965 404 Peugeot

In the picture; 1/18 Norev 1965 Peugeot 404, ERTL Chevy Impala 1958, Aygaz tube and teapot, right along the Bosphorous, nice sightseeing with Turkish red tea. 


6 comments:

Anonymous said...

Dioramalar çok iyi, ayrıca bence videolar çok sağlam olmuş Emeğine sağlık...

Unknown said...

Tesekkur :)

Yesim said...

Diorama cok guzel ayrıca bu videoyu nasıl yaptınız? Arabaları nasıl yuruttunuz? Murat 131 cok sevimli, çamurlarını siz mi yaptınız? Böyle bir araba nereden bulabilirim? Ellerinize saglik, cevaplar icin simdiden tesekkur :)

Unknown said...

Tam Fetih 1453 gündemdeyken arabaların yürümesi ilginç gelmiştir :)) Videoyu arka arkaya çekilmiş fotografların bir görüntüleme programında (ki ben burada Picasa kullandım) sunum duzeninde ama biraz hızlı oynatılması ile yaptım. Hatta program size bir ses dosyası ekleme fırsatı da verebilir. Özel not: Son gönderideki videoda Suzidil Saz Semaii'ni kemanla bizzat ben caldim ve kaydedip ekledim.
Arabayı ancak ebay'de bulabilirsiniz. Dirty Fiat 131 Mirafiori Abarth veya Stage Effect Fiat 131 Mirafiori Abarth seklinde aramayı deneyin.

Rüstem GÜNEYSU said...

video süper olmuş eline sağlık, seyri canlı rallilerden daha zevkli ortada toz bulutu yok :) seslerde iyi oturmuş devamını bekleriz yalnız :)

Unknown said...

Çok Teşekkür ederim, daha da iyi şeyler yapmayı tasarlıyoruz. İzlendikçe motivasyonumuz artıyor.