Saturday, 23 February 2013

Diecastturk'teki Son Konum: Yakında Çıkacaklar

Attention: The post is all in Turkish and consists of my last posts on the forum called www.diecastturk.com, that is now closed for the comments as well as new posts. Non-Turkish speakers can have a look and participates with their comments in any language they prefer, but they should not look for any English part unlike the other posts in the blog.

Uyarı: Bu konu tamamen Türkçe'dir. Şu anda yoruma ve yeni konuya kapalı olan diecastturk.com'daki son konumun linkidir. Diğer konularımdan farklı olarak İngilizce çeviri bulunmayacaktır. Ancak dileyenler Türkçe bilmeyenler de resimlere bakıp kendi tercih ettikleri dillerde yorum yaparak katılabilirler.

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi bu blogu açmadan önce en az 1 yıl sadece diecastturk'te konu paylaştım. Kendi blogumu açtıktan sonra da forumda konu paylaşmaya devam ettim, zaman zaman burada yaptığım işlerin tanıtımlarını yaptım. 

Şu anda forumumuzun girdiği tatil döneminde, tatil olduğuna ve geri döneceğine inanmak istiyorum sizler gibi, reaksiyon alma verme alışkanlığımızı kaybetmeyelim diye, ki bu aslında bağımlılık, son konumu burada paylaşıyorum

Konunun linkini (neyse ki read-only olarak forumumuza erişebiliyoruz) hatırlatıcı tek kare bir fotoğrafla birlikte paylaşıyorum. En altta da "post a comment" tıklayarak yorum pencerenizi açabilirsiniz.

Unutmayalım ki bu işlerin ekmeği suyu reaksiyondur, izleyici tepkisi yani. Bunları kendinize saklamayın, acı veya tatlı farketmez. Acı yemek, tatlı yemek ve ekşi yemek.. bunların hepsi de açlıktan iyidir.

Forumları da blogları da hatta facebook ve twitter'ı yaşatan geri bildirimlerdir.Onları kendimize sakladığımız sürece bütün zevkleri içimizde içimizin alabildiği kadar yaşamaya ve içimizde patlatmaya mahkum kalırız.

Enerjinizle Forum'u geri getirmeniz dileğiyle;

Yakında Çıkacaklar
http://www.diecastturk.com/forum/serbest-kursu/yakinda-cikacaklar-livediecast-com/msg288709/?topicseen#msg288709






1 comment:

Anonymous said...

Hayırlısı olsun...